Kareco - yhteystiedot ja Sinua palvelevat henkilöt

Arjen raamit rakentuvat ennen kaikkea läheisten ympärille. Pelkästään tutun ihmisen läsnäolo luo meille kodin tunnun, sillä hän tuntee meidät ja meidän tapamme. Siksi kotimme on useimmiten siellä, missä kaikkein tärkeimmät ihmiset ovat.

Läheiset ihmissuhteet auttavat meitä jaksamaan. Me tuemmekin sekä sinua että toisiamme perheen voimin. Olemme siskokset, jotka haluavat tehdä työnsä niin suurella sydämellä, että sinä tunnet olosi turvalliseksi ja kodikkaaksi myös meidän seurassamme.

Löydät meidät myös Kotitorilta

Kotitori on tamperelaisille ikäihmisille suunnattu palvelu, josta saat vinkkejä ja neuvoja kotona asumiseen. Mekin kuulumme Kotitorin verkostoon, joten voit tutustua palveluihimme myös Kotitorilla asioidessasi.


Tutustu palveluihimme Kotitorissa

Merja Ritola

yrittäjä, sairaanhoitaja

050 351 7674


merja.ritola@kotiavustamo.fi

Minulla on vuosien työkokemus erilaisista sosiaali- ja terveysalan työtyksiköistä, muun muassa kotipalvelusta, psykiatrian avo- ja laitoshoidosta, ihotautien poliklinikan toimenpideyksiköstä ja perusterveydenhuollon avovastaanottotoiminnasta.

Haluan tehdä työtä kuunnellen sinua ja keskittyä niihin asioihin, jotka auttavat sinua parhaiten nykyisessä elämäntilanteessasi. Tuen toimintakykyäsi tekemällä asioita yhdessä kanssasi. Teen työni tunnollisesti ja sitoutuneesti ja minulle on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen ja onnellinen käyntini jälkeen.


 
Ideoidaan yhdessä juuri sinulle sopiva arki.