Kareco - yhteystiedot ja Sinua palvelevat henkilöt

Arjen raamit rakentuvat ennen kaikkea läheisten ympärille. Pelkästään tutun ihmisen läsnäolo luo meille kodin tunnun, sillä hän tuntee meidät ja meidän tapamme. Siksi kotimme on useimmiten siellä, missä kaikkein tärkeimmät ihmiset ovat.

Läheiset ihmissuhteet auttavat meitä jaksamaan. Me tuemmekin sekä sinua että toisiamme perheen voimin. Olemme siskokset, jotka haluavat tehdä työnsä niin suurella sydämellä, että sinä tunnet olosi turvalliseksi ja kodikkaaksi myös meidän seurassamme.

Löydät meidät myös Kotitorilta

Kotitori on tamperelaisille ikäihmisille suunnattu palvelu, josta saat vinkkejä ja neuvoja kotona asumiseen. Mekin kuulumme Kotitorin verkostoon, joten voit tutustua palveluihimme myös Kotitorilla asioidessasi.


Tutustu palveluihimme Kotitorissa

Merja Ritola

yrittäjä, sairaanhoitaja

050 351 7674


merja.ritola@kotiavustamo.fi

Minulla on vuosien työkokemus erilaisista sosiaali- ja terveysalan työtyksiköistä, muun muassa kotipalvelusta, psykiatrian avo- ja laitoshoidosta, ihotautien poliklinikan toimenpideyksiköstä ja perusterveydenhuollon avovastaanottotoiminnasta.

Haluan tehdä työtä kuunnellen sinua ja keskittyä niihin asioihin, jotka auttavat sinua parhaiten nykyisessä elämäntilanteessasi. Tuen toimintakykyäsi tekemällä asioita yhdessä kanssasi. Teen työni tunnollisesti ja sitoutuneesti ja minulle on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen ja onnellinen käyntini jälkeen.


Marjaana Niemelä

Yrittäjä, henkilökohtainen avustaja

050 351 7692


marjaana.niemela@kotiavustamo.fi

Olen työskennellyt muun muassa kukkakaupassa, lasten parissa päiväkodissa, koulussa, kerhotoiminnassa avustajana, koulunkäynninohjaajana, askarteluohjaajana ja opettajien sijaisena. Lisäksi minulla on kokemusta eri-ikäisten vammaisten ja ikääntyneiden henkilökohtaisena avustajana.

Arvostan sinua ja aikaasi. Siksi haluan tehdä työni sinun toiveitasi kunnioittaen. Tuen ja autan niissä asioissa, joihin kullakin hetkellä apuani tarvitset. Tarvittaessa voimme yhdessä selvitellä uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja arkeen. Teen työtä rauhallisella otteella ja tunnollisesti. Minulle on myös tärkeää, että voit halutessasi jakaa elämäsi tarinan kanssani, sillä voimme aina oppia toisiltamme uusia asioita.


 
  • Anja Heinonen
    Ihmistä ei ole tarkoitettu kulkemaan yksin raskaskulkuisia taipaleita. Ihminen tarvitsee toisen ihmisen katsetta, kuuntelevaa sydäntä mielen levähdyspaikaksi, jaksaakseen kulkea seuraaville elämän etapeille.
    Anja Heinonen
 
 
Olemme täällä sinua varten. Kutsu meidät luoksesi, niin ideoidaan yhdessä juuri sinulle sopiva arki.